avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua.daca la un dosar penal pentru conducerea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua.daca la un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul ...

Buna ziua.daca la un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolui ai avocat poti scapa cu o pedeapsa mai mica?
Cel mai recent răspuns: RoxanaDrs28 , utilizator 18:23, 23 Aprilie 2024
Da, șansele sunt mult mai bune și variate cu avocat angajat insa este bine sa va grăbiți cu angajarea avocatului.
Bună ziua.
Reprezentarea dvs., de către un avocat (bun), v-ar aduce beneficii doar prin simplul fapt că ar știi ce să ceară și cum să ceară, ce să depună în circumstanțiere, etc.
Astfel, ar fi recomandabil să aveți un avocat.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius
Buna ziua!sotul a fost acum un an de zile prins la volan cu o alcolemie 2.30.asteptam in instanta,este in camera preliminarii.Poate cere certificat de grefa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare ! cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar ... Marius Ynd Marius Ynd Salutare ! Cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar penal întocmit pentru ART 334 Alin 4 din codul penal m-a refer ce pedeapsa as putea primi din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, fratele meu a circulat cu mașina prin oraș fără ... Olimpiuc Olimpiuc Bună ziua, fratele meu a circulat cu mașina prin oraș fără permis și a acroșat o mașină ce voia sa iese din parcare, nu sunt victime doar pagube ... (vezi toată discuția)
Buna ziua m ati putea ajuta cu "traducerea" următorului citat? ... stirbum stirbum Buna ziua M ati putea ajuta cu \"traducerea\" următorului citat? Este vorba despre un detinut care a depus cerere de eliberare Multumesc Solutia pe ... (vezi toată discuția)