avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ajutor legal vaccinare Covid-19? Buna ziua, dat fiind ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ajutor legal vaccinare Covid-19? Buna ziua, dat fiind ultimele ...

Ajutor legal vaccinare Covid-19?

Buna ziua, dat fiind ultimele informații referitoare vaccinării contra COVID 19 as dorii sa știu dacă există temei legal prin care ne pot obliga angajatorii sa ne vaccinam? Și dacă da, ce putem face in acest caz?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel care cauzează un prejudiciu altei persoane este răspunzător pentru prejudiciul creat.
Cel care este indiferent ca ucide prin ricoșeu, de asemenea, poate răspunde penal.

Nimeni nu este obligat sa se vaccineze tot la fel cum nu este nici obligat sa muncească.

Instanta de la Strasbourg a dat liber către posibilitatea ca fiecare stat în parte sa aleagă dacă vaccinarea va fi sau nu obligatorie.
În consecință, fiecare firma va avea dreptul de a decide ce angajați sa aiba pentru a-si apara afacerea și sănătatea celorlalți angajați.

Nu cred ca ati fi de acord sa lucrați în același birou cu o persoana care are lepra.
Ar trebui sa aibă dreptul de a lucra cel care a vrut sa aiba lepra sau cel care este sănătos, s-a ferit de boala și a avut respect fata de ceilalti colegi de birou?

Angajatorul nu cred ca îl va alege pe cel care are lepra sau care poate face oricând lepra și sa o transmită altora și sa acționeze în dauna celorlați care sunt sănătoși.

Este însă dreptul dvs. de a avea alta opinie deoarece exista libertatea de exprimare.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna seara,lucrez intr-un centru rezidential si am refuzat vaccinarea ... patryc74 patryc74 Buna seara,lucrez intr-un centru rezidential si am refuzat vaccinarea anti covid -19,este legal sa fiu pus pe o viitoare lista de disponibilizari din acest ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)