avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua! Din 1992 locuiesc cu chirie intr-o locuinta ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua! Din 1992 locuiesc cu chirie intr-o locuinta de serviciu, ...

Buna ziua! Din 1992 locuiesc cu chirie intr-o locuinta de serviciu, locuinta invatatorului,construita langa scoala. E o locuinta veche din 1953 cred. In interior am facut cateva lucrari de imbunatatire,dar in exterior si acoperisul necesita reparatii capitale. As dori sa o cumpar sau macar sa o inchiriez pe termen lung,chiar daca ies la pensie,cu conditia sa fac eu aceste lucrari. Cui ar trebui sa ma adresez, primariei sau insp scolar sau ministerului educatiei? Primaria administreaza cladirile,acestea fiind in proprietatea statului roman. In CF este inscrisa ca locuita invatatorului.

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Magazie transformata in casa danielrot danielrot Buna ziua, In urma cu vreo 15 ani am cumparat o cladire din caramida, foarte solida, folosita de comunisti drept magazie de cereale. Am transformat-o in casa, ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc si acoperis noemi r noemi r In blocul nostru se doreste sa se faca o reabilitare termica. Am o intrebare in cadrul reabilitarii termice intra in mod automat si acoperisul, sau se refera ... (vezi toată discuția)