avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vanzare credite restante persoana fizica Am incheiat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vanzare credite restante persoana fizica Am incheiat acum 2 ani, ...

Vanzare credite restante persoana fizica

Am incheiat acum 2 ani, mai multe contracte de imprumut cu o alta persoana fizica. intrucat nu si-a platit datoria si nu vreau sa pierd timp in instanta, exista vreo optiune legala de a vinde/cesiona datoria persoanei respective catre un IFN sau alta forma de societate de recuperare creante exact cum fac bancile?

si daca da, care eate forma sub care se poate face? vanzare imediata contra x procent (pe riscul lor daca recupereaza sau nu) sau onorariu de succes din suma recuperata
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2021
SandiBell20, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:41, 13 Mai 2021

nimeni?
nu o fi vazut nimeni intrebarea dvs.
Dvs puteti incheia contract cu o societate de recuperari creante, sa vindeti creanta pe mai nimic. Important e sa gasiti o societate sau alta persoana fizica, amatoare de asa ceva, conteaza desigur, si despre ce sume e vb.
Daca acele contracte nu sunte autentificate , nu le-ati incheiat la notar ca sa constituie tituri executorii, nu faceti nimic cu ele, nu gasiti pe nimeni dispus.
Obtineti un titlu executoriu si aapoi apelati la un executor.
Daca individul nu are nimic, nimic o sa recuperati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa vand/donez o datorie statesilviudaniel statesilviudaniel Buna ziua, De curand am luat un imprumut de la o firma nebancara. In urma unor neantelegeri cu firma respective am decis sa nu le ma platesc. Fiarma a vandu ... (vezi toată discuția)
Adresa poprire firma recuperare credite ContSters740 ContSters740 Buna ziua Sunt o societate comerciala si am primit din partea unei societati de recuperare o adresa de poprire pentru un angajat care are o datorie catre o ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri titlu executoriu leusan leusan daca un contract IFN ,pentru care s-a executat silit debitorul pentru,, rate restante ,penalitati si capital ramas de rambursat la contractul cu nr xxxxx\\" , ... (vezi toată discuția)