avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Pentru DREPTURI DE AUTOR. Sunt pictoriță și doresc ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Pentru DREPTURI DE AUTOR. Sunt pictoriță și doresc să știu ce acte îmi ...

Bună ziua !
Sunt pictoriță și doresc să știu ce acte îmi sunt necesare pentru a obține un certificat pentru "dreptul de autor" și cât mă costă acest demers ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 10 Mai 2021
Adresati-va Oficiului Român pentru Drepturile de Autor .
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.locuiesc în românia și doresc să mă căsătoresc ... cristina1971234 cristina1971234 Bună ziua.Locuiesc în România și doresc să mă căsătoresc în Cipru cu un cetățean din Bangladesh care lucrează în Cipru.Cum pot face acest ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat grecesc in romania cheran_z cheran_z am nascut un copil in grecia are certificat grecesc as vrea sa stiu unde il pot transcrie in romania si ce acte imi trebuie si cat costa pt ca vreau sa ai fac ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean strain. seby79 seby79 as vrea sa aflu si eu calea prin care pot obtine pentru sotia mea, care nu este de cetatenie romana, dreptul la sedere si la munca, pentru ca daca mergi la ... (vezi toată discuția)