Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila!
Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user inexistent sau parola gresita! Dau adresa de mail pentru recuperare parola si primesc de la avocatnet urmatorul mesaj" Schimbare parola . User - MIHAI GRIGORE. Parola noua- elefant_roz_98.
Bunnnn. Imi zic "un om de bine mi-a facut o gluma...asta este!". Vreau sa intru pe cont cu noua parola si nu pot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Incerc sa vad daca contul exista , imi apare cont inexistent! Dau cautare pe site la consultanti si apar in lista de consultanti!
Un fel de baba oarba!
Intr-un acces de zel imi zic " sa mai incer cu parola veche" . Surpriza!!! Intru in cont!
Ceva incredibil!~
Ce se intampla??!!! De ce mi se intampla mie??:D
Unde e problema , cata vreme am acel mesaj de schimbare de parola pe care nu am cerut-o eu , dar acea parola este inoperationala si totusi , dupa 15 minute , intru pe cont cu parola veche ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic?~
Buna ziua.Aceeasi problema am intampinat-o si eu.Am incercat de f multe ori intr-un interval de cateva zeci de minute,dar fara rezultat.In final am lasat-o balta in ziua aia.A doua zi totul a fost in regula.!Neavand urgente am considerat ca de vina este traficul mare pe acest site.Vad acum ca li se intampla si altora.Cu siguranta cineva o sa rezolve asta.Cu stima,