avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca poate sa ceara o taxa destinatarului înainte sa ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca poate sa ceara o taxa destinatarului înainte sa ii fie ...

Banca poate sa ceara o taxa destinatarului înainte sa ii fie transferați niște bani?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:10, 13 Mai 2021
Care bancă`? Ce denumire are, și unde își are sediul`?
O banca din Spania BBVA
Dacă cere bani ca să dea credit, e foarte posibil să fie o instituție fantomă, care trage țeapă celui care reușește să îl păcălească.

Locuiți în Spania sau în România`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua poate cineva sa ma ajute - mi s-a promis un împrumut de la o bancă din franța dar mi se cer 200 de euro taxă de transfer împrumut Grigore ionut Grigore ionut Bună ziua poate cineva sa ma ajute a contractat un credit pe internet de la o doamna care colaborează cu o banca din Franța finance clean Bank mia trimes un ... (vezi toată discuția)
Este posibil să se acorde împrumut financiar doar pe bază de declarație pe proprie răspundere privind salariul? mi s-a făcut pe facebook o propunere de împrumut cu această minimă condiție Asistentul1967 Asistentul1967 O anumita Doamna de pe facebook a venit cu o propunere de imprumut financiar pina aci nimic deosebit atita doar ca nu mia cerut nici un act doveditor cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sora mea a aplicat pentru un imprumut la o institutie ... loredana 88 loredana 88 Buna ziua, sora mea a aplicat pentru un imprumut la o institutie financiara din Franta. institutia se numeste ESAIK FINANCE. I-a intocmit un contract,dar ... (vezi toată discuția)