avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Este nevoie de studiu geotehnic pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Este nevoie de studiu geotehnic pentru construirea ...

Buna ziua. Este nevoie de studiu geotehnic pentru construirea unui gard cu fundatie, din zidarie ? Casa are studiu geotehnic dar gard nu s-a construit odata cu casa. Si daca este nevoie pt gard, nu se poate folosi cel pt casa? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Grad construit de vecin pe terenul meu irinajud irinajud Buna seara. Anul trecut am cumparat un teren de 340 mp pe care se vede o fundatie construita prin anii 90. Pana sa cumpar eu terenul , unul dintre vecini a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)
Gard in spatele casei elena raduta elena raduta Buna ziua ,vecinul meu a construit pe fundatie de beton un gard din tabla in spatele casei la o distanta de 50-60 cm din zidul casei ..eu nu mai pot avea ... (vezi toată discuția)