avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca cineva îmi jignește un membru al familiei pot ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca cineva îmi jignește un membru al familiei pot să îl ...

Daca cineva îmi jignește un membru al familiei pot să îl dau in judecata sau sa depun plângere.Mi sa spus citez:ce mai face mă fratele al handicapat al tău.
Buna ziua!
Plângerea penală trebuie să fie personală, în situația în care aveți cunoștință de săvărșirea unei infracțiuni puteți formula un ” Denunț” la poliție”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde si cum ar trebui sa formulez o plangere atat civila cat si penala? P.F.A. HERMAN DAN P.F.A. HERMAN DAN Buna ziua, As dori sa intreb daca socrul meu a intrat in camera mea si mi-a controlat in acte,unele din acestea disparand iar unele a facut copii ptr a ma da ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca shacalu shacalu Buna ziua, va rog sa ma scuzati daca nu am postat unde trebuie. Am un coleg la locul de munca, care ma jigneste, ma sicaneaza, m\'a amenintat. Am discutat ... (vezi toată discuția)
Sesizare la politie catalinm75 catalinm75 Buna ziua! Vreau sa depun o sesizare la politie sau la parchet pentru o anume problema. Din pacate, stau foarte rau cu timpul, lucrez, in perioada asta, ... (vezi toată discuția)