avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract consultanta fonduri europene
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract consultanta fonduri europene

Buna ziua!

Am un contract cu o firma de consultanta pentru un proiect cu fonduri europene. Urmatorul paragraf este stipulat in contract:

"Valoarea totală a contractului este de 8.500euro fără TVA plătibili la cursul anunţatde BNR în ziua facturării, reprezentind 1,7 % pentru un proiect in valoare de aproximatade 500 000 Euro."

Valoarea finala a proiectului care a si fost aprobat a fost de 650.000 €.

Intrebarea mea este, costurile de consultanta sunt 8.500 € fara TVA sau 1,7 % din suma aprobata a proiectului de 650.000€ adica 11.050 € fara TVA?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Stornare avans si emitere factura finala anansc83 anansc83 Am si eu o intrebare referitoare la facturarea unor bunuri contractate in valuta, facturate in lei: 1. In contract se specifica ca plata se va efectua la ... (vezi toată discuția)
La ce curs se achita? Nabuco Nabuco Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu o indrumare! Prestez o categorie de servicii pe care o pot factura si incasa in euro, pe intern. Astfel ,exemplificativ, am ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare cerveza123 cerveza123 In data de 7 noiembrie 2017 s-a facut o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare a unui imobil compus din teren + hala. In promisiune, partile au convenit ... (vezi toată discuția)