avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua Am o situație legata de ferratum bank ce ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua Am o situație legata de ferratum bank ce nu vor sa ...

Bună ziua
Am o situație legata de ferratum bank ce nu vor sa dispună radierea din biroul de credit, eu le am explicat ca datoria este achitata de 3 ani de zile, și ca ei nu au ce sa mai facă cu datele mele, de aceea doresc radierea din biroul de credit plus faptul ca nu mi-au trimis notificări acasă i ai te cu 15 zile de a-mi introduce datele în biroul de credite s.a, iar ei spun ca răspunsul lor este final ca nu or sa ma șteargă deoarece considera ca am fost informat, cu ce lege din GDPR pot face plângere contra lor? Va mulțumesc din suflet pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:05, 14 Mai 2021
Buna ziua,
Va puteti adresa CSALB sau depune o plangere la ANPC
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante biroul de credit Andreyx2 Andreyx2 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema cu [b]BANC POST[/b]. [b]In anul 2004[/b] am avut un credit de nevoi personale si un card de credit care ... (vezi toată discuția)
Creanță biroul de credit fără notificare corespunzătoare ionut_au ionut_au Bună ziua. Am un credit și un card de credit deschis la CEC Bank. Acum 6 luni de zile, m-am prezentat la o sucursală CEC Bank a orașului unde locuiesc ... (vezi toată discuția)
Datorie banca ideea bank jonny0808 jonny0808 Buna ziua ma numesc Stelian Ionut constantin si am si eu cateva intrebari, eu am un credit la banca idea bank si timp de 3 luni de zile am avut o datorie de 40 ... (vezi toată discuția)