avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Am drepturi de coproprietate a unui ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Am drepturi de coproprietate a unui apartament,unde ...

Buna seara! Am drepturi de coproprietate a unui apartament,unde locuiesc împreună cu concubina, copilul nostru și copilul concubinei anterior relației noastre. De curând, copilul anterior și-a pierdut actul de identitate. Concubina dorește să îi facă altul nou deși mi-am exprimat clar refuzul. Nu sunt dobitoc,dar omul este tovarăș cu infracțiunile și reprezintă un exemplu negativ, pentru copilul meu. Știu că legea îi permite concubinei să îi facă act,fără acordul meu. Cum pot proceda,că sa nu permit acest lucru,dpdv legal? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2021
ionutniculae, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:18, 14 Mai 2021
Bună ziua,

Chiar n-are sens să vă certați degeaba cu mama lui, evident că are nevoie de act de identitate și ziceți că locuiește cu dvs. Cu sau fără act tot aia e.
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2021
gi-jane2, moderator
da, conteaza mai putin ca are buletin sau nu, cat locuieste cu dvs.
II poate lua in spatiu pt ca e coproprietar si nu puteti impiedica asta.
Adică,eu trebuie sa suport un infractor si un exemplu negativ,iar el sa mai fie și un întreținut,fără a putea face nimic? De doi ani tot ii spun că este timpul sa se schimbe. Mi-a furat bani din casa,a fost prins furând din magazine, vorbește urat in prezenta celui mic,iar în lipsa mea îl lovește constant. Sincer...am ajuns la limita,iar mama lui refuza să vadă aceste lucruri. Chiar am ajuns să îmi doresc cearta,doar pentru a oferi celui mic un mediu propice pentru dezvoltare și o educație corespunzătoare. Întreb,dacă îi pot face evacuare,în aceste condiții?

gi-jane2 a scris:

da, conteaza mai putin ca are buletin sau nu, cat locuieste cu dvs.
II poate lua in spatiu pt ca e coproprietar si nu puteti impiedica asta.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
vb cu mam, faceti partaj si gata. alta cale, nu e

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala. concubina a fugit cu copilul, de la adresa ... vitalsmart vitalsmart Ordonanta pesedintiala. Concubina a fugit cu copilul, de la adresa de domiciliu din Bucuresti, la o alta adresa din alt oras. Aceasta a facut foarte multe ... (vezi toată discuția)
Concubina parasind domiciliul impreuna cu cei 2 copii cyberxxl2004 cyberxxl2004 buna ziua,am si eu 1 poveste foarte delicata si in mare parte nu prea stiu ce sa fac?cam asa incepe.Concubina mea cu care stau impreuna de aproape 11 ani a ... (vezi toată discuția)
Donatie sau act vanzare-cumparare? Luana1987 Luana1987 Bună ziua. Tatal meu locuieste impreuna cu concubina sa in garsoniera acesteia. Eu locuiesc cu soțul și copilul meu in apartamentul tatălui meu . Tatăl ... (vezi toată discuția)