avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună dimineața am și eu o întrebare la dv am de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună dimineața am și eu o întrebare la dv am de plătit o ...

Bună dimineața am și eu o întrebare la dv am de plătit o sumă de 3700lei către o firmă unde am avut un contract de închiriere,pe care în noiembrie 2020 să încheiat am iar din luna ianuarie 2021 achit lunar 300 lei în contul accestei firme .și acum mă trezesc cu executare silită! Ce pot face în acceastă situație? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:22, 14 Mai 2021
nu prea aveti ce face daca nu aveti o intelegere scrisa pt plata in rate a sumei datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimidare? lili cristescu lili cristescu Buna dimineata ! Am un card de credit la Banca si din motive de somaj nu am mai putut fi la fel de corecta, motiv pentru care banca a vandut creditul ramas ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o intrebare referitoare la recuperarea cheltuielilor ... ANACHIRI ANACHIRI Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la recuperarea cheltuielilor de judecata. Am de recuperat cheltuieli de judecata in urma a doua sentinte. Una deja ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire asupra veniturilor desi plata creditului restant se face regulat adriana_max adriana_max Va rog dati un sfat daca se mai poate face contestatie la executare silita prin poprire asupra veniturilor sau altceva. Iata cazul : este vorba despre un ... (vezi toată discuția)