avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va adresez o intrebare cred eu delicata, sunt trimis ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va adresez o intrebare cred eu delicata, sunt trimis in ...

Va adresez po intrebare cred eu delicata disi sunt trimis in judecata pentru hartuire cerand excluderea a doi martori pentru a nu fi audiat i doamna presedinte nu a admis solicitarea mea.astazi am depus o plangere penala fata de toti martori care vor fi audiati in procesul penal pentru marturie mincinoasa .Intrebare ce se va intampla cu martori care doamna judecator vrea sa ii asculte cand eu ma voi ridica si ii voi aduce la cunostiinta ca acestia sunt cercetati penal pentru marturie mincinoasa? vor mai fi acceptati?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:53, 15 Mai 2021
Nu mai deschideti subiecte multiple pentru aceeasi problema!
Ca ati depus plangere impotriva martorilor pentru marturie mincinoasa, nu inseamna ca sunt cercetati si nu pot depune marturie in acest dosar.
vedeti ca si faptul ca faceti plangeri penale cu rea credinta se pedepseste.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor surprizã la o ieºire din indiviziune prietenulomului prietenulomului Sotia piritului doreste sa depuna marturie impotriva lui in favoarea reclamatului dar asta dupa ce s-au audiat martorii . Aceasta s-a suparat datorita faptului ... (vezi toată discuția)
Martori mincinosi sabadussimona sabadussimona As dori sa stiu unde pot face sesizare impotriva martorilor mincinosi dintr-un proces civil,sau pot deschide actiune in Instanta pentru calomnie,deoarece mi-au ... (vezi toată discuția)
Am atras degeaba atenția asupra unor declarații mincinoase. ce pot face, cui să-i cer ajutor? ilaenucamar ilaenucamar trăim în România ,stat de drept în care potrivit Constituției sunt prevazute drepturile cetățenilor acestei tarii . E doar o mare minciuna ! am atras ... (vezi toată discuția)