avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copilul meu este in pericol
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copilul meu este in pericol

am un copil de 4 ani care sta cu mama lui. cadrul in care locuieste nu este deloc sanatos pentru el, mama amenintandu-ne permanent, este usor labila. eu vreau sa imi iau copilul la mine acasa si nu stiu cum trebuie sa procedez. as avea nevoie de un avocat.
daca stie cineva un avocat... nu ma intereseaza decat copilul. as vrea sa creasca intr-un mediu normal
multumesc
Cel mai recent răspuns: danutya , utilizator 21:06, 14 August 2006
daca mama pune in pericol viata copilului, adreseaza/te instantei. Iti este de ajutor daca te adresezi Directiei de Protectie a Copilului, un raport favorabil din partea acestora te ajuta. daca doresti mai multe informatii in msg privat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu anamaria2oop anamaria2oop Buna seara nu sunt casatorita si am un copil,eu locuiesc in oras iar copilul il tin la tara cu mama mea pentru ca nu am cu cine sa il las acasa cat timp eu ... (vezi toată discuția)
Divort cu un bebelus de 9 luni catalinat catalinat Buna ma numesc Adina si sunt la prima casatorie si la primul divort.Casnicia mergea bine pana cand a venit pe lume primul nostru copil care in prezent are 9 ... (vezi toată discuția)