avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am construit o casa duplex împreună cu părinții ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am construit o casa duplex împreună cu părinții apoi ei au ...

Am construit o casa duplex împreună cu părinții apoi ei au vândut jumate și au construit o anexa pe terenul meu lângă casa mea.În cealaltă parte din duplex am investit cu 30% bani la ridicarea construcției iar la interior 100% .Casa și terenul sunt pe numele părinților ,Cum pot obține banii care i-am muncit și i-am investit aici ne-avand bonuri deoarece după 12 ani s-au șters ?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:26, 17 Mai 2021
Nu vor sa va dea parte din casa si nici nu va recunosc investitia ?
Daca ajungeti in instanta, trebuie sa cereti o suma cat considerati ca ati investit si sa dovediti investitia.
Aveți grija cu prescripția insa.aveti un drept de creanță dar va trebuie și probe pentru a va demonstra pretentiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am investit o sumă dată de părinți într-o casă a soțului dinainte de căsătorie. pot recupera banii în caz de divorț? Luluuu Luluuu Parintii meu au vandut un apartament pt a renova o casa a sotului meu. Casa este pe numele lui dinainte de a ne casatorii. Vreau sa stiu daca investitia facuta ... (vezi toată discuția)
Se face partaj, în caz de divorț, dacă doar unul dintre soți este pe contractul casei? Și cum se procedează când au un copil? Cris-tinaaa Cris-tinaaa Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat: in cazul unui divort, daca este trecut doar soțul pe contractul casei si data intocmirii contractului este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am sa incerc sa fiu scurt in descriere: am construit ... Geluuu Geluuu Buna ziua , Am sa incerc sa fiu scurt in descriere: Am construit o hala impreuna cu un prieten ca persoane fizice care am utilat-o cu scule si sdv-uri ... (vezi toată discuția)