avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 094 rectificativa?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 094 rectificativa?

Buna ziua,

Daca am gresit declaratia 094 cu cifra de afceri din anul 2020 ....am trecut cu 30 lei mai mult...se poate depune rectificativa la decl 094?...sau ce pot face?...la depnerea bilantului pe anul trecut o sa se vada la cifra de afaceri

multumesc

Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratii eronate klaudiapopa klaudiapopa Va rog sa-mi spuneti daca pot depune rectificativa pentru declaratia 094 si 097 anuale. Am calculat gresit cifra de afaceri pentru anul 2013. Ce pot face in ... (vezi toată discuția)
Trecere de la tva lunar la tva trimestrial stelach stelach Buna ziua, in situatia in care o firma, care inregistrata in registru intracomunitar, desi nu avea cifra de afaceri mai mare de 100000 euro, a trecut la tva ... (vezi toată discuția)
Declaratii microintreprindere ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Pentru o microintreprindere care nu are angajati, e neplatitoare de tva si are o cifra de afaceri sub 10000 euro, ce declaratii trebuie depuse ... (vezi toată discuția)