avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am și eu o întrebare legată de un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am și eu o întrebare legată de un contract de închiriere ...

Buna ziua! Am și eu o întrebare legată de un contract de închiriere a unui spațiu comercial! Este vorba despre garanție ...pana înainte de pandemie garantam cu scrisoare bancară in acest moment banca nu a mai vrea sa dea scrisoare (magazin închis/ vânzări mici) prin urmare trebuie sa dau Cash, dar având in vedere afectarea mare cauzată de pandemie nu am reușit sa dau decât o singura garanție restul de 2 îmi este imposibil!! Întrebarea mea este ce pot sa îmi facă ei sau de ce m-as putea lega încât sa nu fiu afectată (gen data afara sau in judecată) în ideea in care mai am 4 luni pana la expirarea contractului?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați vorbit cu locatorul despre acest aspect ? Poate găsiți înțelegere dat fiind situația cu pandemia și durata mică până la expirarea contractului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de clauzele prevazute în contract.In afara de a încerca o negociere nu prea aveti ce sa faceti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract locatiune ioana lh ioana lh Exista un contract de inchiriere a unui spatiu comercial, incheiat pe o perioada determinata. Locatorul, impotriva vointei locatarul, a inceput sa faca lucrari ... (vezi toată discuția)
Contract punct de lucru portocala142002 portocala142002 Buna seara!Am un pfa si vreau sa inchiriez un spatiu..problema e ca domnul care vrea sa mi`l inchirieze..doreste doar pentru 3 luni ,iar apoi sa negociem din ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu inchiriat amphora amphora Buna ziua! Noul chirias caruia i-am inchiriat o garsoniera vrea sa isi ia viza de flotant pe noua adresa (DOMICILIUL), si m-a rugat sa il primesc in spatiu ... (vezi toată discuția)