avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua, Am si eu o dilema in legatura cu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua, Am si eu o dilema in legatura cu achizitionarea unui ...

Buna ziua,

Am si eu o dilema in legatura cu achizitionarea unui autoturism: la inceputul lunii Noiembrie 2020 am semnat actul vanzare-cumparare cu fostul proprietar al autoturismului. El nu a ajuns sa depuna actele la Taxe si Impozite, iar la sf lunii Noiembrie a primit o poprire de la banca in care era dispus si acest autoturism. Practic contractul vanzare cumparare a fost facut inaintea popririi respective. Cum as putea sa continui aceasta opeartiune sa pot inscrie masina?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autovehicul sh Alexpopescu2 Alexpopescu2 Problema mea este urmatoarea: Doresc sa achizitionez o motocicleta de la o persoana fizica, aceasta persoana fizica a achizitionat aceasta motocicleta la ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal la inmatricularea unui autoturism care nu a fost inscris pe rol eugenpn eugenpn Am cumparat din Germania si introdus in tara la mijlocul lui octombrie anul trecut un autoturism. Stiam ca nu o sa am nevoie de el decat 1-2 luni (stiam ca am ... (vezi toată discuția)
Transcriere drept proprietate alexandrescovici alexandrescovici Am cumparat un autoturism inmatriculat Ro , cu taxa platita si nerecuperata , fiscal de la fostul proprietar . Am facut un contract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)