avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Modificare acte fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Modificare acte fundatie

Pentru modificare acte constitutive fundatie, mai trebuie autentificarea acelor de notar sau atestate de avocat ? stiu ca a aparut legea 276/2020 care preveder ca la infiintare nu mai trebuie, dar la modificare nu inteleg daca mai trebuie. Multumesc frumos !
Ultima modificare: Miercuri, 19 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 16:07, 22 Mai 2021
La modificare se aplica aceleasi reguli ca la infiintare. Doar in situatii speciale mai trebuie la fundatii autentificare notariala ( ex. patrimoniu initial reprezentat de bunuri imobile). In rest nu e obligatorie nici autentificare notariala nici atestare avocatiala nici la infiintare nici la modificare de acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare act constitutiv ong mihadari mihadari Buna ziua.am un ong.am cerut catre judecatorie sa mi se modifice actul constitutiv prin eliminarea cenzorului.am depus tot ce mi s.a cerut.mi.a venit acasa ... (vezi toată discuția)
Asociatie acte tt71 tt71 Statutul unei asociatii in curs de infiintare poate fi autentificat si de un avocat sau numai de notar? (vezi toată discuția)
Aceeasi conducere pentru ong luc7v luc7v Un ONG a fost infiintat acum 2 ani si s-a specificat in statut ca se alege conducerea cu un mandat de 2 ani. Daca acum se alege aceeasi conducere, mai este ... (vezi toată discuția)