avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Depunere declaratia unica termen 25.05.2021
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Depunere declaratia unica termen 25.05.2021

Buna ziua,

Se poate depune declaratia unica si prin posta sau la ghiseu la ANAF, pentru ca persoana fizica nu are semnatura electronica...

Dar daca ar vrea cineva cu semnatura electronica sa se inregistreze in numele persoanei fizice pentru a depune declaratia unica online...se pozte?...ce pasi trebuie sa urmeze?

multumesc
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:53, 20 Mai 2021
Se poate transmite si prin posta cu confirmare de primire. Depunerea de catre alta persoana se poate realiza in baza unei imputerniciri.
Se poate depune declaratia unica fara semnatura electronica din contul personal deschis pe spatiul privat virtual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica Jo_Hsn Jo_Hsn Buna ziua. Este obligatorie semnatura electronica atunci când depui declaratia unica pentru un PFI si/sau PFA? (vezi toată discuția)
Declaratia unica Srb Srb Anul acesta am inteles ca este obligatoriu doar online depunerea declaratiei unice impozit venit Declaratia unica este depusa pentru venit din inchiriere ... (vezi toată discuția)
Obligații de plata anaf Floridinu Floridinu Mulțumesc mult George Neagu pt răspuns! Totuși mai am o nelămurire , dacă tot ați fost f amabil și promt : ce este cu semnătura digitală ? Și dacă ... (vezi toată discuția)