avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua!Mă confrunt cu următoarea problema:sunt ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua!Mă confrunt cu următoarea problema:sunt persoană ...

Bună ziua!Mă confrunt cu următoarea problema:sunt persoană cu handicap accentuat si doresc scutirea de impozit pe autoturismul care este pe numele soțului. De la financiar sector 2 au spus ca nu se poate,dar conform legislației si coproprietarii beneficiaza de aceasta scutire.Imi puteți spune, va rog,dacă se poate?Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! as dori să aflu dacă copilul (adult) cu dizabilități ... Danisivas Danisivas Bună ziua! As dori să aflu dacă copilul (adult) cu dizabilități îngrijit de părinți poate fi coproprietar la autoturismul părinților pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Impozitare si taxa auto - persoana cu handicap vitan_diana vitan_diana Sunt persoana cu handicap de vedere accentuat, nedetinatoare de permis auto. Dorim sa ne achizitionam un autoturism, autoturism ce dorim sa il inmatriculam pe ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)