avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere copie proces verbal de punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere copie proces verbal de punere in posesie

Buna ziua.

Am mostenit un teren (in indiviziune cu alti mostenitori) pentru care exista titlul de proprietate insa procesul verbal de punere in posesie e pierdut.
Numarul procesului verbal de punere in posesie e mentionat in titlul de proprietate.
Titlul de proprietate este emis de "comisia judeteana pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor" si este semnata de prefect, secretarul general al prefecturii si directorul general al oficiului judetean de cadastru.

M-ar interesa unde as putea cere o copie oficiala a procesului verbal de punere in posesie si care ar fi procedura de urmat.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 22 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti adresa Primariei sau Oficiului județean de cadastru și publicitate imobiliară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate- data eliberare duplicat diaconu-andrei diaconu-andrei S-a eliberat un titlu de proprietate a unui teren de constructie cu decizia nr... din data de... si s-a eliberat titlu pe data de 02.29.2001 semnat atunci de ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate teren, disparut pascu tavi pascu tavi Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a ... (vezi toată discuția)
Comisia de fond funciar ContSters147428 ContSters147428 Buna ziua ! Cum se constitue comisia locala de fond funciar pentru constituirea dreptului de proprietate (legea 18/1991) ? Cum pot verifica componenta ... (vezi toată discuția)