avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere ...

Va rog sa i-mi scrieti ,pentru depunerea actelor pentru un contract de intretinere intre mine si tatal meu ,e nevoie sa fim ambii prezenti sau numai dupa 10zile cind trebuie mers la semnat pt incheierea Contractului de intretinere?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:16, 24 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca nu ati inteles.
Pentru depunerea actelor este suficient să fiți doar dvs sau doar tatăl.
Contractul va fi semnat la data programată de personalul biroului notarial. (Peste o zi, 3, o săptămână etc)
Dupa aproximativ 10 zile de la semnarea contractului se eliberează încheierea de intabulare de la Biroul de Carte Funciară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionarea unui teren ramonagrama ramonagrama Buna ziua, Am achizitionat un teren si nu stiu ce trebuie sa fac mai departe. Unde il inregistrez sau ce trebuie sa fac? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Data contract vanzare cumparare imobil, data intabulare armada_maxima armada_maxima Buna ziua, As vrea niste sfaturi cu privire la urmatoarea situatie: - pentru vanzarea cumpararea unui apartament se face \"blocarea\" inscrierii in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce acte trebuie sa primesc de la notariat la intocmirea ... valentinap39 valentinap39 Buna ziua. Ce acte trebuie sa primesc de la notariat la intocmirea contractului de vanzare cumparare a unui teren intravilan (pt constructie)? Multumesc ... (vezi toată discuția)