avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru fondul funciar, dacă am avut contract cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru fondul funciar, dacă am avut contract cu un executor ...

Pentru fondul funciar, dacă am avut contract cu un executor judecătoresc , dacă el.nu imi reprezinta interesele ce pot face

Alte discuții în legătură

Rezolutiune contract onutza29 onutza29 Intr un contract in care eu am calitatea de creditor,debitorul nu si a achitat in totalitate obligatiile care ii reveneau , pana la data care a fost stipulata ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face cornel-victor cornel-victor buna seara! In urma unui proces pe fond funciar (legea 18),proces care a fost castigat de catre socrii mei impotriva Comisiei Locale a Fondului funciar ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre judecãtoreascã care sã tinã loc de titlu de proprietate mike72_mail mike72_mail [b]Poate Instanţa de judecată să pronunţe o hotărâre(sentinţă civilă) care să ţină loc de titlu de proprietate privind o suprafaţă de ... (vezi toată discuția)