avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Am casa cu calcan, construita cu zidul din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Am casa cu calcan, construita cu zidul din spate, ...

Buna seara. Am casa cu calcan, construita cu zidul din spate, chiar pe mejdina. In urma cu vreo 2 ani, cu acordul verbal al vecinului, am izolat-o si am facut si un geam de 80 cm X 80 cm, care da in curtea vecinului. In urtma unor discutii contradictorii, vecinul meu ma obliga sa-l despagubesc, pt ca prin izolatia efectuata, i-am luat din latimea curtii 10 cm, pe o lungime de 15 m. In plus, ma obliga sa desfinterz si geamul si sa zidesc la loc. Am incercat sa ma inteleg cu el, dar fara succes. Ce pot face? Trebuie sa dau izolatia jos? Trebuie sa zidesc geamul care da in curtea lui? Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Drept proprietate jenicaprod jenicaprod Intrebare: Vecinul meu are casa construita cu spatele pe mejdina. In urma cu ceva timp, cand traia mama mea care era si proprietarul de drept, nu stiu cum s-au ... (vezi toată discuția)
Probleme vecin Catalin10q Catalin10q Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. In prezent vecinul de langa mine a facut nenumarate plangeri (fiind o persoana cu probleme psihice cu ... (vezi toată discuția)