avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Petreceri in aer liber?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Petreceri in aer liber?

Petreceri in aer liber?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 28 Mai 2021
HG 531/2021 - Anexa 3 MĂSURI din 10 mai 2021 pentru diminuarea impactului tipului de risc
art. 1
În condițiile art. 5 alin. (3) lit. a) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare, se stabilesc următoarele măsuri:
...
2. se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private;
....
15. se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în spații deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, terase, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in localitatea noastra incidenta cazurilor de coronavirus ... vanatorul vanatorul Buna ziua, In localitatea noastra incidenta cazurilor de coronavirus este intre 1 si 3. Se pot organiza evenimente (nunti, botezuri) in restaurant si in ce ... (vezi toată discuția)
Buna seara.fiica mea de 17 ani doreste sa mearga la o reuniune ... elena2357 elena2357 buna seara.Fiica mea de 17 ani doreste sa mearga la o reuniune cu prietenii ei de revelion.Sunt aproximativ 10 persoane. Am vrut o parere avizata legat de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, suntem 11 persoane și vrem sa facem revelionul împreuna, ... IonescuTudor IonescuTudor Buna seara, suntem 11 persoane și vrem sa facem revelionul împreuna, privind situația epidemiologică nu știm dacă este legal in aceasta situatie. pe ... (vezi toată discuția)