Isabela_bv a scris:
Va multumesc pentru raspunsuri. Domnule smeagull, la citatie sunt anexate copii dupa toate contractele incheiate cu RDS. Toate sunt semnate de catre sotul meu inafara de actul aditional de predare al telefonului mobil, unde apare numele lui insa este semnatura chiriasului.
In acest caz, in cadrul procesului, trebuie sa va inscrieti in fals in privinta semnaturii de pe acel aditional, adica sa cereti instantei de judecata sa constate ca acea semnatura nu este a sotului dvs. (prin comparare cu semnaturile de pe alte documente, cu semnatura data de sot in fata instantei, sau chiar prin expertiza grafologica).
Pe cale de consecinta, actul acela aditional nu va este opozabil, adica nu va obliga la nimic, nefiind semnat de dvs.
Doamna, inteleg ca sunteti intr-o situatie grea, insa sfatul meu sincer este sa incercati sa apelati la un avocat. Suma pe care o puteti pierde este maricica, si parca nu merita sa riscati.
Sincer, cred ca aveti dreptate si sanse de castig, insa mie imi este intotdeauna teama de chestiunile care se intampla in sala de judecata, si despre care cine nu este obisnuit nu are habar, si risca sa strice totul cu un raspuns gresit sau cu o intrebare pe care a uitat sa o puna.
Daca veti castiga, va puteti recupera onorariul pentru avocat de la furnizor.
Daca nu ajungeti la avocat, mai tineti-ne la curent cu ce se intampla...
In contractele pe care le-a semnat sotul, scrie ceva de telefonie mobila?
Dar in facturile primite dupa ce chiriasii au receptionat telefonul?
@ Doamna Margu (legally), ajutati-ne cu o parere: discutam de niscaiva infractiuni aici, cu autor chiriasul sau angajatul darnic? (poate privind identitatea, vreun fals, ceva?)