avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Lucrez in domeniul horeca si avem ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Lucrez in domeniul horeca si avem platformele Glovo, ...

Buna ziua! Lucrez in domeniul horeca si avem platformele Glovo, Food Panda etc. Comenzile care vin prin aceste platforme pot fii or deja platite cu cardul or cash si ulterior casierul primeste banii de la curier la inmanarea comenzii catre acesta. Daca ai o comanda cash si o bati pe casa ca fiind care practic banii primiti de la curier raman pe plus. Aceste diferente se pot vedea doar analizant si comparand niste rapoarte. Practic aceste este furt. Intrebarea este, daca au fost mai multi casieri care au incasat si nu exista o dovada clara asupra unei persoane, aceasta poate fii cumva data in judecata pentru asa ceva?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:18, 30 Mai 2021
Daca ai o comanda cash si o bati pe casa ca fiind care practic banii primiti de la curier raman pe plus.

incercati sa fiti mai explicita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva mi-a gasit cardul pe jos si fix in aceiasi zi a facut ... andreiutzzzzzz andreiutzzzzzz Cineva mi-a gasit cardul pe jos si fix in aceiasi zi a facut 8-9 tranzanctii in total de 600 prejudiciu , stia prea bine ce face , nu s-a oprit pana nu a ... (vezi toată discuția)
Ieri 22.03.2021 am trimis o expediere cadou pers fizica - pers ... alexc08 alexc08 Ieri 22.03.2021 am trimis o expediere cadou pers fizica - pers fizica catre Statele Unite ale Americii prin platforma All Packa cu DHL . In email ul de ... (vezi toată discuția)
Pot sa elimin casa de marcat? Lucrix Lucrix Buna ziua, Detin un I.F. si in ultimii ani am facut o schimbare in activitatea pe care o desfasor, de la: activitati de consultanta si intermediere comert ... (vezi toată discuția)