avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In caz de adulter al mamei, ce sanse are tatal ca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In caz de adulter al mamei, ce sanse are tatal ca instanta judecatoreasca ...

In caz de adulter al mamei, ce sanse are tatal ca instanta judecatoreasca sa decida, in caz de divort, ca copilul sa locuiasca cu acesta?
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2021
jamesbone, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:14, 3 Iunie 2021
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici o sansa,culpa în desfacerea căsătoriei nu are legatura cu stabilirea domiciliului minorului,cu programul de vizita etc.Asa ar dori si doamnele ca soții cu amante să nu mai viziteze copilul după divorț,vi se pare ok?Domiciliul se stabilește în funcție de interesul minorului la.psrintele care ii poate asigura o creștere si dezvoltate armonioase ,care l a îngrijit în mod constant etc.
Multumesc pentru raspunsul rapid. Nu ma reveream la vizite, ci la domiciliul permanent al copilului in urma divortului. Inteleg ce spuneti prin "culpa în desfacerea căsătoriei nu are legatura cu stabilirea domiciliului minorului", dar in acest fel, practic, oricarui tata i se poate ruina viata doar din motiv de plictiseala a mamei. Mi se pare absurd ca unui tata sa i se ia dreptul de a-si creste copilul langa el doar pentru ca mama simte nevoia unui upgrade.
Sa inteleg ca promiscuitatea mamei nu conteaza in acest caz? Este raspunsul dvs final?
~ Conținut șters la cerere ~
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce inseamna dle promiscuitatea mamei?Daca mama se prostitua în aceeași cameră cu minorul,implica minorul în activități sexuale pe video chat atunci era vorba de eventuale fapte de natură penală și se putea dovedi că este un pericol pt minor.Dacs sotia a avut o aventură, nu a abandonat minorul ,s a ocupat în continuare de creșterea lui poate să fie o culpă exclusivă la divort(,dacă va da vreo satisfactie acest lucru)dar nu va duce la stabilirea domiciliului la dvs sau la autoritate părintească exclusivă.Dacs dvs ati avut o relație extraconjugala cu vreo colegă sau ati ,fi apelat la un masaj de specialitate va face cumva un tata mai puțin bun pt copilul dvs.?Sfatul meu este să discutați cu un av pt a înțelege cum decurge un proces,ce puteti cere ,ce o sa obțineți conform practicii instanțelor în astfel de clauze..
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu mihai_stanciu mihai_stanciu Buna seara, Dupa 22 ani de casatorie fost anuntat de sotie ca are pe altcineva.Am inchiriat un apartament in acelasi oras,dar nu stiu daca ma pot muta in ... (vezi toată discuția)
Divort danaro danaro Buna ziua, Apelez pe aceasta cale deoarece am nevoie de un sfat. Fratele meu este casatorit din 1987 si in urma acestei casatorii a rezultat un baiat. ... (vezi toată discuția)
Program vizita copil la domiciliul mamei TYULKJCVB TYULKJCVB sunt in divort cu sotia mea, la cererea ei, si momentan nu reusim sa ne integem asupra programului de vizitare al copilului. E de acord sa il vad de 2 ori pe ... (vezi toată discuția)