avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In caz de adulter al mamei, ce sanse are tatal ca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In caz de adulter al mamei, ce sanse are tatal ca instanta judecatoreasca ...

In caz de adulter al mamei, ce sanse are tatal ca instanta judecatoreasca sa decida, in caz de divort, ca copilul sa locuiasca cu acesta?
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2021
jamesbone, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:14, 3 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
doar pentru ca mama simte nevoia unui upgrade.

daca simte nevoia de un upgrade, vina e si a dvs, de aceea de cele mai multe ori, desi cereti divortul din culpa ei exclusiva, instanta hotaraste o culpa comuna.
Nu e suficient sa dovediti culpa mamei la divort, ci sa dovediti ca dvs aveti grija de copil, e atasat de dvs, locuieste cu dvs si in urma divortului, nu e cazul sa isi schimbe locuinta copilul etc.
Conteaza si carsta copilului, daca e mai maricel , e ascultat si conteaza intr-o masura daca ar vrea sa ramana la dvs.
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2021
gi-jane2, moderator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Locuinta copilului va fi stabilita dupa urmatoarele criterii
-are disponibilitatea fiecăruia dintre părinţi de a implica pe celălalt părinte cu privire la deciziile legate de copii
-are disponibilitatea fiecăruia dintre părinţi de a permite celuilalt părinte accesul în locuinţa sa
- Situaţia locativă a fiecăruia dintre cei doi părinţi
- Istoricul îngrijirii copilului
- Dorinţa exprimată de minor cu privire la stabilirea locuinţei sale la reşedinţa unuia sau altuia dintre părinţi.
- Apropierea locuinţelor fiecăruia dintre cei doi părinţi de şcoală şi respectiv grădiniţă
- Concluziile raportului autorităţii tutelare cu privire la locuinţele celor doi părinţi
- Dorinţa exprimată de fiecare dintre cei doi părinţi cu privire la stabilirea locuinţei minorului la reşedinţa lor
- intuitia si experienta profesionala a judecatorului cauzei

gi-jane2 a scris:

daca simte nevoia de un upgrade, vina e si a dvs,

Fara suparare, dar nu stiti despre ce vorbiti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu ma supar si da, eu poate nu stiu, dar cred ca sotia dvs stie. Nu ar fi rau sa stati de vorba.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita copil la domiciliul mamei TYULKJCVB TYULKJCVB sunt in divort cu sotia mea, la cererea ei, si momentan nu reusim sa ne integem asupra programului de vizitare al copilului. E de acord sa il vad de 2 ori pe ... (vezi toată discuția)
Divort claudiaaa1990 claudiaaa1990 buna ziua...eu cu sotul meu avem impreuna 2 copii minori 1 an jumate si 4 ani jumate...eu cu copii am plecat in alta localitate...eu sunt cea care vrea sa bage ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare Milady09 Milady09 Buna ziua, Este posibil ca printr-un divort la notariat, sa se admita cererea partilor in ceea ce priveste un program de vizitare de tip o saptamana la ... (vezi toată discuția)