avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Sunt trei frati mostenitori ai unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Sunt trei frati mostenitori ai unui apartament. Dupa ...

Buna ziua! Sunt trei frati mostenitori ai unui apartament. Dupa ce unul ii plateste pe ceilalti, cine trebuie sa plateasca cheltuielile la notar, ca numele apartamentul sa fie pe numele celui care a platit pe ceilalti? Multumesc
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 19:15, 2 Iunie 2021
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic toți, în proporție cu cota succesorală.
Practic, dacă unul a făcut greșeala să-i plătească deja, atunci o să ajungă să se roage de ei să mai treacă și pe la notar (și aș paria că tot el o să-l plătească).
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2021
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea taxelor notariale in cazul suspendarii dezbaterii succesorale R_F R_F Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie. Unul dintre mostenitori incepe procedura succesorala la notar in lipsa unui acord initial si instiinteaza abia dupa ... (vezi toată discuția)
Proprietar imobil dobandit inainte de căsătorie decedat, drepturile sotului supravietuitor Lacrami0ara Lacrami0ara Am o prietenă căreia i-a murit soțul acum 1 an și 4 luni. Nu au copii. El a achiziționat un apartament înainte de căsătorie cu vreo 3 ani, prin credit ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate ataca de catre mostenitori un contract de vinzare cu clauza de uzufruct viager catre unul din copii? denisb denisb Buna ziua, Am urmatoarea situatie: In anul 2001 parintii mei si cu mine am semnat un contract de vinzare cumparare a apartamentului lor cu clauza viagera. ... (vezi toată discuția)