avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Oferta de daune trimisa de asigurator, acceptata de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Oferta de daune trimisa de asigurator, acceptata de partea vatamata, prejudiciu nerecuperat

Buna ziua,
Sunt imputernicitul vatamatului(societate comerciala) intr-un accident rutier.Am facut constatarea online, s-a facut un dosar de daune, am solicitat reparatia in regie proprie, mi s-a facut o oferta de reparatie transmisa prin posta, am acceptat oferta in 07.04.2021 raspunsul fiind transmis prin mail(modalitate de raspuns permisa de asigurator).Am luat legatura cu reprezentantul asiguratorului, telefonic si mi s-a spus ca este totul in regula si imi vor fi virati banii.Am mai trimis doua mail-uri spre serviciul de daune al asiguratorului(Euroins), prin care le solicitam si penalitati de intarziere, conf.Legii 132/2017,art.21, alin 5, n-am primit niciun raspuns.Am depus o petitie la ASF, IN 21.05.2021 , Astept si raspunsul lor.
Spuneti-mi va rog ce demersuri trebuie sa mai intreprind pentru recuperarea sumei cu titlu de prejudiciu?!
Cel mai recent răspuns: crn , utilizator 09:10, 3 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ofertă regie proprie din partea asigurătorului, în loc de daună totală. ce am de făcut ca să fiu despăgubit în mod corect? Lucian Andries Lucian Andries Am urmatoarea speta: in urma unui accident ( opel meriva, an 2004 )din care eu am iesit pagubit, de o luna de zile incerc ca am o rezolutie finala pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme cu deviziul unei asigurari rca IoanaOprea02 IoanaOprea02 Buna, In luna februarie am avut un accident cu un asigurat euroins. Asiguratul euroins a fost cel vinovat, am mers la cea mai apropriata sectie de ... (vezi toată discuția)
Asigurator rca retrage acceptul de reparatie. salut, pe data ... alexandruww2 alexandruww2 Asigurator RCA retrage acceptul de reparatie. Salut, pe data de 3 August am fost implicat intr-un incident auto cu un TIR, am facut amiabila, soferul ... (vezi toată discuția)