avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Intocmire p.v. receptie activ fix la o institutie ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Intocmire p.v. receptie activ fix la o institutie publica

Buna ziua !
cand se intocmeste proces verbal de receptie activ fix la o institutie publica,la momentul sosirii aparatului,sau momentul platii facturii ?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Comisie de receptie calitativa si cantitativa si proces verbal de receptie mijloace fixe deltady deltady Buna ziua Va rog sa-mi spuneti care sunt atributiile unei comisii de receptie, intr-o institutie publica, si daca modelul de proces verbal de receptie ... (vezi toată discuția)
Receptie sistem fotovoltaic svisarinescu svisarinescu Buna ziua. Daca am achizitionat pe firma materiale (pe mai multe facturi) pentru a forma un sistem de apnouri fotovoltaice cum procedez pentru a le incadra ca ... (vezi toată discuția)
Sa intocmesc nota de intrare receptie pt un aparat pe care nu il mai am? adi.h adi.h Sa intocmesc NIR (nota de intrare receptie) pentru un aparat care nu mai este? Buna ziua, in 2022 am cerut sa fie cumparat un aparat la munca, necesar ... (vezi toată discuția)