avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat de legala este postarea unui video sau a unei poze ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat de legala este postarea unui video sau a unei poze de pe ...

Cat de legala este postarea unui video sau a unei poze de pe camera de supraveghere , cu un minor care fura ceva din magazin , pe facebook ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:41, 23 Iunie 2021
La concret, am vazut situatii in care persoana vatamata a postat imagini cu presupusul faptuitor pe retele, faptuitorul a fost descoperit, a fost tras la raspundere penala si nu s-a sesizat nimeni contra persoanei vatamate. Acum, este o discutie care se poate face aici ...o discutie interminabila. Argumentul este, atentie, interesul si motivarea legitima. Spun eu ca asta bate gdpr-ul. Riscurile si le asuma fiecare. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare pe facebook kiko33 kiko33 am preluat o poza de la cineva si am etichetat canibal acum vrea sa ma dea in judecata ce mi se poate intampla ? poate cere daune morale? (vezi toată discuția)
Afișarea pozei hoțului pe geamul magazinului veronicapetrescu veronicapetrescu Daca o persoana sustrage un produs dintr-un magazin,iar seful magazinului doreste sa-i posteze pe geamul magazinului poza si numele faptuitorului,patronul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , va rog să mă ajutați cu un sfat, soția m a înșelat ... Alexstan61 Alexstan61 Bună ziua , va rog să mă ajutați cu un sfat, soția m a înșelat și am făcut un screenshot cu telefonul ei și mi am trimis poza după care am postat o ... (vezi toată discuția)