Buna ziua, am vandut acum 15 ani 2 masini fara sa fac actele, la una singura am apucat sa fac contract de mână, nu am nici un act de la masini, as dori sa le scot de la financiar si de la politie, am inteles din alte situatii cum ca ar trebui sa merg la notar sa fac o declaratie pe proprie raspundere ca nu mai sunt proprietarul masinii, dupa care sa ma prezint pt radiere, mentionez ca la notar mi s a cerut sa vin eu cu un model de declaratie , ma puteti ajuta cu un model sau eventual o indrumare catre un alt notar care a mai facut astfel de declaratii? Va multumesc
Este procedura aparte in care initial vaadresati unui birou notarial si solicitati incheierea unei declaratii pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept vehiculele cu datele d eidentificareaxxx,urmare instrainarii acestora la datele A si B
in baza declaratiei notariale solicitati radierea celor 2 vehicule
Este mnecesar sa incheiati 2 procuri notariale distincte pentru fiecare vehicul in parte
sutoritatea fiscala va dispune radierea auto d epe rolul dv fiscal dupa achotarea debitelor in evidenta
Referitor la indrumare catre notar...nu ati comunicat localitatea de domiciliu.....