avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, ma puteți ajuta cu un rasp? Ce as putea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, ma puteți ajuta cu un rasp? Ce as putea face pentru ...

Bună ziua, ma puteți ajuta cu un rasp? Ce as putea face pentru mama mea care are 71 de ani o pensie de 700de lei, și toți banii ii da pe medicamente. Suferă de mai multe boli. Exista vreun ajutor în privința asta, unde m-am putea interesa?
Cel mai recent răspuns: Mihaela sabina , utilizator 12:06, 5 Iunie 2021
Întrebați la Primăria din raza teritorială unde locuiește mama dvs. Fiecare primărie poate decide prin hotărâri de consiliu să acorde diverse ajutoare persoanelor vulnerabile.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

''sechestrat'' de tatal abuziv Jighira Jighira Vă scriu în numele unui tânăr cu handicap grav, care este într-o situaţie mai rea decât un puşcăriaş. Chiar dacă are scaun cu rotile, nu poate ieşi ... (vezi toată discuția)
Ajutor! EmiliaDenisa EmiliaDenisa Buna seara!...Sau dimineata..Am atatea probleme,incat nu stiu cu ce sa incep.Sunt Emilia..21 de ani..First..Apoi..Am o problema si nu stiu..Unde si cum sa o ... (vezi toată discuția)
Modificarea cuantumului ajutorului social cristina_aaa cristina_aaa Buna Ziua, Mama mea are un ajutor de handicap de 280 de lei si un ajutor social in valoare de 62 de lei, ieri a primit o scrisoare acasa de la Primaria ... (vezi toată discuția)