avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1403 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara. Am și eu o întrebare la care sper sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara. Am și eu o întrebare la care sper sa găsesc răspuns. ...

Bună seara. Am și eu o întrebare la care sper sa găsesc răspuns. Mi-am reluat activitatea din ccc la un alt loc de munca , deoarece vechiul loc s-a închis în orașul în care stau. Deoarece programul nu este prea ok , iar bebe nu se acomodează ma gandeam sa îmi caut în alta parte cu un program mai ok. Imi poate afecta stimulentul dacă imi găsesc în alta parte ? Întreb în ideea în care ar fi al doilea loc de munca la care m-as angaja în decurs de o luna. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 7 Iunie 2021
Pe durata cat nu aveti realizate venituri puteti solicita suspendarea platii stimulentului de insertie. Intrebati si la AJPIS.
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma angajez dar sunt in cic aureliaalexe aureliaalexe buna ziua. am o problema - cred eu. sunt in cic pana la data de 9 nov 2016 - mi s-a oferit un job cu incepere in 2 saptamani si pe care nu vreau sa-l ratez. ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie mariana07 mariana07 Hristos a inviat! Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Doresc sa ma intorc din ccc mai devreme la serviciu dorisk dorisk Buna ziua,sunt in concediu crestere copil pentru 2 ani,copilul meu are 8 luni,deci mai am un an si un pic de concediu, doresc sa-mi caut un job mai bun iar ... (vezi toată discuția)