avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, in ce conditii pot cumpara o casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, in ce conditii pot cumpara o casa construita pe un ...

Buna ziua, in ce conditii pot cumpara o casa construita pe un teren concesionat de primarie, pe legea 15(legea Stanisoara). Casa este deja construita(este ridicata), nu este finalizata, este la rosu. Trebuie sa indeplinesc aceleasi conditii? adica sa am pana in 35 de ani?

Alte discuții în legătură

Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Casa legea 15 simona_vlaescu simona_vlaescu Buna ziua, Am cumparat, fara acte, un teren obtinut prin legea 15 pentru tinerii casatoriti pana in 35 ani , si am construit fundatia. Se poate cumpara legal ... (vezi toată discuția)
Concesiune Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)