avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită un sfat va rog
Discuție deschisă în Executare silită

un sfat va rog

Va rog sa-mi dati sfaturi cu privire la niste situatii.
Azi am fost instiintat de la o firma de recuperari ca va inmana dosarul meu mai deeparte la executorul judecatoresc sau in instanta (ce stiu eu, ca nu prea le am cu dreptul) cu privire la o datorie ce o aveam de 350 ron pe care n-am mai putut-o plati. Azi era ultima zi. Vreau sa stiu ce se va intampla in continuare .Mentionez faptul ca nu am niciun bun pe numele meu, nici nu lucrez momentan. Ce se va intampla cu executarea silita de care am auzit?Si cam cat va dura de ex pana ma cheama in instanta? Ce trebuie sa fac?
...si inca ceva...voi mai putea lua vreodata vre-un credit de la banca sau ma voi putea angaja in sitatia asta. Va rog, da-ti un sfat,sunt disperat. Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: al3cstim , utilizator 20:58, 6 Ianuarie 2010
Nu mai puteti intenta divort din moment ce nu aveti adresa lui si nici nu poate fi contactat si nici nu mai puteti cere pensie alimentara.Aceste drepturi trebuiau cerute mai devreme.
inteleg ca datoria provine din credit bancar? Este posibil ca banca sa va fi raportat la Biroul de Credit. Acolo se regula bnacile verifica bonitatea unui clinet.
Daca nu ati platit de mai mult de 3 ani inseamna ca dreptul bancii sa va ceara banii este prescris si aceasta firma va sperie in speranta ca va obtine banii. Daca nu aveti bunuri si/sau venituri nu au ce sa va faca. Daca vor merge cu dosarul la executorul judecatoresc , acesta va cere incuviintarea instantei si apoi va someaza sa platiti si incearca sa gaseasca bunuri si venituri urmaribile.
nu e credit..e o datorie de la oriflame. am luat niste produse pt prietena mea care nu s-a putut inscrie fiind minora,intre timp ne-am despartit si am ramas cu toate datoriile pe cap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ionmarius03 ionmarius03 Buna ziua, va adresez si eu o intrebare. Acum 7 ani am facut un credit din care am putut sa platesc doar 4 ani, deoarece apoi am ramas fara servici, ulterior ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale de catre o firma de recuperari oanamos oanamos Buna ziua, Am o problema si as avea nevoie de ajutor. In luna decembrei 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la BCR si am platit ratele pana ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silita dosare din 2012. debitor insolvabil. prestaconty prestaconty Buna ziua. Administratorul unei societati care a ramas cu credite neachitate la banca are 3 dosare de executare silita din anul 2012. In aceasta perioada nu a ... (vezi toată discuția)