avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns eu detin ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns eu detin un imobil ...

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns eu detin un imobil fara autorizatie asa l am cumparat in cazul acesta primaria imi poate da un certificat de edificare a constructiei ca sa nu mai fac autorizatie?casa este masurata am plan de situatie am certicat energetic sunt cu impozitul la zi .

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in anul 2009 am inceput construirea unei case in regie ... florin0369 florin0369 Buna ziua! In anul 2009 am inceput construirea unei case in regie proprie in baza proiectului si a autorizatiei de construire emisa de primarie. Autorizatia ... (vezi toată discuția)
Lamuriri cu privire la un extras de carte funciara, intabulare drept de proprietate absent pentru unele corpuri de cladire luciantiseanu luciantiseanu Buna ziua! Continuand aventura mea in incercarea de a-mi cumpara o casa (am mai postat o intrebare pe acest subiect), impreuna cu banca am descoperit o noua ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie SMART STAFF CONSULTING SRL SMART STAFF CONSULTING SRL Detin un teren concesionat de la primarie in 2004, cumparat ulterior in 2006. Pe acest teren mi s-au emis 2 certificate de urbanism pentru constructie: unul in ... (vezi toată discuția)