gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Sau exista alte solutii?
 Irina_Petru 
	    	Utilizator

Irina_Petru 
	    	Utilizator	    

nu aveti ce face la politie.
Despre ce suma este vorba ?
Va trebui sa o dati in judecata, sa obtineti o hotarare si apoi sa mergeti la un executor judecatoresc.
Sau exista alte solutii?
si mai sunt solutii, dar nu pot fi date pe post
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

savysb 
	    	Utilizator

savysb 
	    	Utilizator	    

Da, puteti incerca ,- depuneti plangere pentru abuz de incredere sa politie si poate se sperie, asta daca il cheama politistul in zilele noastre.
-il puteti notifica prin avocat ca il dati in judecata.
 Company Advising 
	    	Utilizator

Company Advising 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Marcello	                   

Am facut o mare prostie,am imprumutat suma de 2000 de euro unui prieten si acum nu-i pot recupera.Ce pot sa fac.X-( (vezi toată discuția)
	                    Marcello	                   

Am facut o mare prostie,am imprumutat suma de 2000 de euro unui prieten si acum nu-i pot recupera.Ce pot sa fac.X-( (vezi toată discuția)

CernatMihaela	                   

Buna ziua! Vin cu o întâmplare dubioasa care ma macină de câteva zile. In luna Octombrie 2018 am plecat in Germania și mi-am lăsat cățelul la o ... (vezi toată discuția)
	                    CernatMihaela	                   

Buna ziua! Vin cu o întâmplare dubioasa care ma macină de câteva zile. In luna Octombrie 2018 am plecat in Germania și mi-am lăsat cățelul la o ... (vezi toată discuția)

brumavasile	                   

Pe 10 sept.in urma unor discutii telefonice  datorita bruscarii fetitei care se afla la joaca ,o banda de tigani mi au intrat in curte ,au distrus fatada casei ... (vezi toată discuția)
	                    brumavasile	                   

Pe 10 sept.in urma unor discutii telefonice  datorita bruscarii fetitei care se afla la joaca ,o banda de tigani mi au intrat in curte ,au distrus fatada casei ... (vezi toată discuția)