avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Iesirea din tzara cu minorul aflat in grija bunicii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Iesirea din tzara cu minorul aflat in grija bunicii

buna, ma numesc enache violeta si sunt din bucuresti! am o fetita de 2 ani si jumatate, relatia mea cu tatal ei s-a terminat, nu am fost niciodata casatoriti! fetita in prezent este cu mama mea pentru ca eu lucrez in strainatate, intrebarea mea este pot sa-mi aduc fata in vacanta cu mama mea unde locuiesc eu sau imi trebuie neaparat procura din partea tatalui? cu acesta netinand legatura nu stiu unde se afla! as vrea sa stiu ce solutie pot gasi la aceasta problema!! va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 22:03, 6 Ianuarie 2010
enache violeta a scris:
am o fetita de 2 ani si jumatate, relatia mea cu tatal ei s-a terminat, nu am fost niciodata casatoriti! fetita in prezent este cu mama mea pentru ca eu lucrez in strainatate, intrebarea mea este pot sa-mi aduc fata in vacanta cu mama mea unde locuiesc eu sau imi trebuie neaparat procura din partea tatalui? cu acesta netinand legatura nu stiu unde se afla! as vrea sa stiu ce solutie pot gasi la aceasta problema!!

Buna ziua,
Solutia depinde de situatia concreta.
Tatal fetitei este numai tata natural sau persoana in cauza a recunoscut copilul si este deci si tatal legal al acestuia ?
Precizati.
Cu stima,
este tatal natural si in acelasi timp copilul este recxunoscut de el deci este tatal legal al copilului!
Aveti nevoie de procura notariala din partea tatalui .
Totusi, in caz ca aveti o hotarare definitiva si irevocabila prin care vi s-a incredintat custodia copilului, aceasta procura nu mai este necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia unui copil minor... ella_80 ella_80 Cum pot proceda pentru a obtine custodia fiicei mele in varsta de 5 ani? De 4 ani fata locuieste cu bunica din partea tatalui acesta nefiind tatal ei ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu minor in strainatate (parinti divortati) ContSters231389 ContSters231389 Buna seara. Sunt mama unei fetite de 5 ani, divortata anul trecut. Fetita mi-a fost incredintata spre crestere, prin hotarare judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)
Declaratie de acord iesire din tara impreuna cu minorul sergiuberar sergiuberar buna ziua.sotia mea are o fetita din alta casatorie,dupa divort fetita a ramas in grija mamei prin hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila. acum am ... (vezi toată discuția)