avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vreau sa vand o masina dar am un litigiu la anaf.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vreau sa vand o masina dar am un litigiu la anaf.

Buna ziua,vreau sa vand o masina dar am un litigiu la anaf.Am citit un articol in care pot sa vand masina fara sa scot acel certificat fiscal. Dar nu stiu cum trebuie sa procedez.
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:03, 8 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatul fiscal il solicita proprietarul contribuabil la autoritatea fiscala unde are deschis fisa de rol
Daca contribuabilul nu detine debite in evidenta ,autoritatea urmeaza sa elibereze certificatul fiscal obligatoriu de prezentat la incheierea documentului de tranzactionare bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto staicucostel staicucostel Cum pot sa vand masina daca sunt in litigiu cu serviciul Taxe si impozite al Primariei. Din acest motiv nu mi se elibereaza Certificat fiscal ca sa pot vinde ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina bazna bazna Buna seara. Am o masina pe numele meu si as vrea sa o vand. Problema este ca sotul are amenzi pentru rovineta si de circulatie.La primarie apartamentul este pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu certificat de atestare fiscala cu datorii pe numele sotului rroxica rroxica buna ziua am o masina pe numele meu si am vandut-o unui om din alt oras, urmand sa facem schimb de certificare de atestare fiscala am fost la primarie pt ... (vezi toată discuția)