avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ma numesc Tarlungeanu Ileana de 79 ani din comuna ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ma numesc Tarlungeanu Ileana de 79 ani din comuna Namoloasa judetul ...

Ma numesc Tarlungeanu Ileana de 79 ani din comuna Namoloasa judetul Galati. Va aduc la cunostinta ca am primit cardul pentru mese calde, iar in cont au fost virate sumele de 180 lei in luna februarie si 180 lei in luna martie 2021, iar de atunci in cont nu a fost virat nimic. Sumele de bani pentru mese calde se acorda din luna septembrie 2020. Unde as putea sa ma adresez pentru remedierea situatiei?

Alte discuții în legătură

Sunt din galați. dl..marcel boloș a afirmat că aceste carduri ... Crysscar Crysscar Sunt din Galați. Dl..Marcel Boloș a afirmat că aceste carduri de masă caldă ptr.bătrani ,vor fi alimentate in prima săptămana din dec.2020 . Suntem în ... (vezi toată discuția)
Card de credit restant andrabanica andrabanica Buna ziua,ma numesc Andra si am o intrebare sa va adresez in legatura cu un card de credit restant. Ma aflu in situatia in care dat ca nu am achitat la timp ... (vezi toată discuția)
Restituire avans nunta in cazul falimentului AlexandruC100 AlexandruC100 Buna ziua, am incheiat un spatiu pentru organizarea unei nunti in februarie 2020, pentru septembrie 2021 dar intre timp hotelul unde am inchiriat a dat ... (vezi toată discuția)