avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carte de identitate a autoturismului pierduta.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carte de identitate a autoturismului pierduta.

Buna ziua. Cum se procedeaza in urmatoarea situatie ?
Avem o masina care este pe numele sotului (decedat intre timp). Ca sa-i fac asigurare sau ITP, trebuie sa fie pe numele meu. Pt dezbaterea mostenirii, trebuie, printre altele, cartea de identitate a autoturismului / certificat de inmatriculare, etc. Cartea de identitate nu o gasesc.
Ar trebui sa scot un duplicat al cartii de identitate al autoturismului cu care sa merg la notar ? Cei de la DRPCIV pot simplifica in vreun fel lucrurile (ex: daca prezint certificatul de deces, pot sa elibereze cartea de identitate pe numele meu ?). Multumesc anticipat pt orice informatie.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2021
axentyna@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism de la mostenitor vossk vossk Buna ziua, Doresc sa cumpar un autoturism de la mostenitor, peste 2 saptamani cand se va incheia dezbaterea succesiunii (vanzatorul este unicul ... (vezi toată discuția)
Divort - proprietate auto jean66 jean66 Buna ziua, as avea urmatoarea problema : fiind in cursul divortului, sunt amenintat de sotie ca va radia din circulatie autoturismul familiei. achizitionat in ... (vezi toată discuția)