avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mutare bransament gaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mutare bransament gaz

Buna ziua,
In baza carei legi/spete putem solicita furnizorului de gaze naturale sa-si mute bransamentul la limita proprietatii ? mai exact la strada,in prezent bransamentul intra in curte si este plasat intr-o cutie metalica pe proprietate,dorim sa folosim acel spatiu cu un alt scop ,

De precizat faptul ca bransamentul este proprietatea furnzorului,este pana in contoar,cotoarul fiind la strada.

Multumesc
Intreband angajatii , ni s-a spus ca "pe banii nostri" daca vrem.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2021
mitzax, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitzax , utilizator 16:07, 20 Iunie 2021
Buna ziua.
Oare ne puteti ajuta cu un sfat?

mitzax a scris:

Buna ziua,
In baza carei legi/spete putem solicita furnizorului de gaze naturale sa-si mute bransamentul la limita proprietatii ? mai exact la strada,in prezent bransamentul intra in curte si este plasat intr-o cutie metalica pe proprietate,dorim sa folosim acel spatiu cu un alt scop ,

De precizat faptul ca bransamentul este proprietatea furnzorului,este pana in contoar,cotoarul fiind la strada.

Multumesc
Intreband angajatii , ni s-a spus ca "pe banii nostri" daca vrem.

Ultima modificare: Duminică, 20 Iunie 2021
mitzax, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine suporta cheltuiala cu mutarea contorului de gaze din curte in afara proprietatii 80raducu 80raducu Doi vecini locuiesc in același corp de cladire dar au intrari separate. Acestia au instalația de gaze comuna,dar separată, in sensul că, pe conducta de ... (vezi toată discuția)
Impunere modificare bransament in varianta modernizata Vlad Jipa Vlad Jipa Buna ziua tuturor, Conform avizului de la furnizorul de energie electrica, acesta la conditii speciale ne obliga sa modificam bransamentul actual in ... (vezi toată discuția)
Debransare de la reteaua de distributie gaze naturale 80raducu 80raducu Bună ziua, Am o problemă în care am fost implicat fără nici o vină. În anul 2004 în urma unui proiect și a aprobărilor de rigoare, mi-a fost ... (vezi toată discuția)