avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... In ce conditii, absolventii de liceu fara diploma de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

In ce conditii, absolventii de liceu fara diploma de bacalaureat ...

In ce conditii, absolventii de liceu fara diploma de bacalaureat care finalizeaza cursuri de nivel postliceal primesc Certificat de calificare profesionala nivel 5?

Alte discuții în legătură

Bibliotecar (absolvent de liceu cu diploma) plus certificat de calificare bibliotecar studii mediiechivalent cu bibliotecar studii postliceale? Kristin_O Kristin_O Va rog sa imi transmiteti o clarificare privind încadrarea persoanelor (absolventi de liceu cu diploma de absolvire inainte de 2000) care au participat la ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Intrebare vali2010eu vali2010eu as vrea sa stiu daca pentru meseria de dispecer iti trebuie diploma de bacalaureat sau merge doar cu certificatul de absolvire a liceului (vezi toată discuția)