avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am facut o comanda pe Emag de un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am facut o comanda pe Emag de un purificator ( achitat ...

Buna ziua,
Am facut o comanda pe Emag de un purificator ( achitat cu cardul), insa in locul lui am primit un filtru. Dupa ce am solicitat inlocuirea lui cu produsul comandat am primit raspunsul : “noi nu avem purificatorul pe stoc si nu l-am avut niciodata, putem rezolva in felul urmator ori pastrati filtrul plus un voucher din partea noastra de 150 lei ori facem retur”. Eu nu imi doresc nici una din variantele prezentate, eu imi doresc produsul. Am inaintat si o reclamatie la ANPC in vederea solutionarii. Credeti ca voi primii produsul comandat? Daca nu fac retur si vor trece cele 14 zile pot sa imi mai primesc banii inpoi?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 11:03, 11 Iunie 2021
Bună ziua,

În opinia mea, oferta de rezolvare pe care v-au făcut-o respectă legislația din domeniu, deci reclamația dvs. nu va avea urmări. ANPC nu îi poate obliga să cumpere un produs pe care nu îl au și nici nu îi poate amenda - nu v-au ignorat.

Aș zice să faceți returul în termenul legal, ca să fiți sigură că nu rămâneți cu filtrul. Mai ales dacă ați cumpărat din marketplace (de la o firmă care doar vinde pe eMag).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achiziționat prin programul rabla pentru electrocasnice o ... Mihaela Nei Mihaela Nei Am achiziționat prin programul rabla pentru electrocasnice o combina frigorifica de la eMag. După câteva zile am observat că este defecta , sertarele de ... (vezi toată discuția)
Emag imi opresc 1000 lei din retur sorin.dima sorin.dima Salut. Pe 6 decembrie 2016 cand am comandat de la emag un televizor sony bravia pe care am platit 4000 de lei. La momentul respectiv aveau o promotie prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in data de 06.12.2023 am comandat 3 telefoane la emag, ... boraciu boraciu Buna ziua! In data de 06.12.2023 am comandat 3 telefoane la emag, dintre care doua de la acelasi magazin, achitate integral. Cele doua(huawei p30 lite) nu au ... (vezi toată discuția)