avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! In prezent merg la o clinica stomatologica ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! In prezent merg la o clinica stomatologica in cadrul careia ...

Buna ziua!

In prezent merg la o clinica stomatologica in cadrul careia am avut parte de multe sfaturi/interventii absurde.

Mi s-a recomandat aparat dentar aplicat pe dinte cu fractura pe radacina,
Mi s-a spus ca un molar poate fi mutat 1 cm prin intermediul aparatului dentar (prin cel mai dens os al maxilarului).
Mi s-a facut anestezie cu adrenalina, desi am spus ca am tahicardie (puls peste 90 BPM), iar cand am avut un atac de panica, doctorita a ramas perfect calma si nici macar nu mi-a luat pulsul sau tensiunea.
Mi s-a facut un tratament de canal, iar dupa am schimbat doctorul in clinica (am plecat de la doamna care mi-a facut anestezie cu adrenalina.) Doctorul urmator a ignorat complet tratamentul de canal peste care aveam pansament. Au trecut 4 luni si am fost nevoita sa fac tratamentul din nou. Doamna doctor care a facut tratamentul nu a considerat ca va mai fi dureros, asa ca nu mi-a facut anestezie si am plans pe scaun.
Am platit initial 700 de lei pentru tratament, dupa 900 pentru refacerea tratamentului.

Am intalnit asistenti complet lipsiti de pregatire (mi s-a luat amprenta pentru o coroana provizorie, iar doctorul a spus ca trebuie sa facem o poza, referindu-se la scanare. Asistenta a scos telefonul sa imi faca poza).
Mi s-a facut initial un plan de tratament de 6400 de lei, iar ulterior a fost updatat la pretul de 19.000 de lei. Pana in prezent am platit 9000 si nu simt nicio imbunatatire reala.
Am fost de curand la o alta clinica unde mi-au fost semnalate greseli in executarea unor interventii (plombe incomplete peste tratamente de canal, locuri unde patrunde mancarea).

Voi schimba clinica, insa nu vreau sa mai treaca si alti oameni prin aceleasi probleme. Tin sa mentionez ca este o clinica de renume.
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 13 Iunie 2021
A Vlad, utilizator

Alte discuții în legătură

Malpraxis in stomatologie locatar1 locatar1 Acuzand sensibilitate dentara, dupa o plomba pusa cu o luna in urma, am revenit la cabinetul ce m-a tratat initial. Mi s-a facut o radiografie si s-a ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis dentist sau doar o gresela profesioanala? DanG31 DanG31 Buna ziua, Am si eu o intrebare cu privire la o interventie dentara mai veche ce a fost executata prost, iar greseala s-a dezvaluit printr-o durere imensa ... (vezi toată discuția)
Tarifele serviciilor de stomatologie-neafisate popaadina popaadina Buna ziua, Revin pe forum dupa o scurta pauza dar din pacate tot cu probleme: am fost la stomatolog pentru o problema la dinti , am intrebat inca de ... (vezi toată discuția)